FILLERS – JUVÉDERM

Utifrån dina behov och önskemål väljer vi de bästa produkterna. Priset kan variera beroende av vilka område du vill behandla och vilka kombinationsbehandlingar du väljer. Vår målsättning är alltid att skapa det resultat som du önskar och som i betraktarens ögon ser naturligt ut. Vid en konsultation får du en behandlingsplan samt realistisk prisbild och eventuellt läkemedelsanvändning/sjukdomshistoria. Vi går även igenom själva behandlingen och eftervård. Konsultationen tar ca 30 min och kostar 500 kronor där kostnaden dras av vid behandlingstillfället.

Juvéderm består av Hyaluronsyra, ett kroppsidentiskt socker. Hyaluronsyran finns naturligt i kroppen och bidrar bland annat till att hålla huden elastisk och smörja leder. Den klara gelén finns med olika viskositet och ger en mängd olika möjligheter att snabbt och enkelt förbättra ditt utseende. Med Juvederm kan vi föryngra huden, framhäva och förstärka drag och ge den ökad lyster och fuktighet genom injektioner på rätt ställen. Genom att återskapa förlorad volym i ansiktet på ett sätt som ser naturligt ut kan du få ett ungdomligare utseende. Dina linjer, rynkor och veck slätas ut – med injektion istället för kirurgi. Så oavsett om det gäller mer volym, att fylla eller jämna ut så kan vi xa det med hjälp av Juvéderm.

Alla Fillers innehåller idag Lidokain som gör injektionen relativt smärtfri. Vi är dessutom mycket generösa med bedövningskräm vid exempelvis läppförstoring. Hur länge en fillerbehandling varar är mycket individuell och varierar med filler och område men Juvéderm Volbella och Volift håller normalt 9-12 månader. Vid behandling av läppar håller det cirka 4-9 månader och Juvéderm Voluma har längre hållbarhet upp till 18 månader. Juvéderm ger aldrig knutor eller förhårdnader. Har du använt fillers från andra märken kan de ha skapat knutor eller förhårdnader som visar sig när mer fillers sprutas in.

Dagen efter behandlingen kan du uppleva dig svullen och eventuellt få ett blåmärke. Biverkningar som ojämnhet, infektion och sårbildning kan förekomma men är mycket ovanliga. Undvik att exponera området för värme så som sol och solarium tills svullnaden och rodnaden har lagt sig. Efter två till tre veckor erbjuds ett återbesök som uppföljning av behandlingen, alternativt tidigare vid behov.

 

M.Oscarson Skönhetsklinik

Nybrogatan 8
852 31
Sundsvall

Telefon: 070-513 58 58
E-post: info@skonhetsklinik.se

Öppettider
Boka tid för besök

KONTAKTA OSS